Jak resetowanie nie pomogło, to pozostaje chyba tylko serwis.
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez krzygaj...Jedyne do czego mogę się przyczepić to bateria - z wyłączonym WiFi, okresowo włączanym transferze danych, ok 2 godzin Endomodo - max 2,5-3 dni - to jest pięta Achillesowa tego telefonu. Rozpieścił mnie trochę Huawei Y550, gdzie przy tych samych warunkach użytkowania było to 5-6 dni :szeroki_usmiech
Ogólnie polecam - jeżeli komuś nie przeszkadza częste ładowanie...
3 dni to częste ?
Kufa jak mi jakiś telefon wytrzymuje cały 1 dzień to jestem prze szczęśliwy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzygajJedyne do czego mogę się przyczepić to bateria - z wyłączonym WiFi, okresowo włączanym transferze danych, ok 2 godzin Endomodo - max 2,5-3 dni - to jest pięta Achillesowa tego telefonu. Rozpieścił mnie trochę Huawei Y550, gdzie przy tych samych warunkach użytkowania było to 5-6 dni :szeroki_usmiech
Ogólnie polecam - jeżeli komuś nie przeszkadza częste ładowanie no i mała dostępność akcesoriów w PL (dobrze, że jest AliExpress ), to telefon potrafi odwdzięczyć się naprawdę wysoką wydajnością.
A z tym Y550, to już pojechałeś po bandzie2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
-
Wyczytałem w necie, że jeszcze w tym roku (prawdopodobnie sierpień) wejdzie mniejsza odmiana LGg4 tj. LGg4s (LGg4mini). http://www.gsmmaniak.pl/418002/lg-g4s-specyfikacja/ Z obecnego G2mini jestem zadowolony więc kto wie może przy okazji przyszłorocznej zmiany pozostanę przy LG :wink:
Komentarz
-
-
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia jeżeli chodzi o tę markę: http://www.etotalk.com/elephone-g7-b...hrs_p9013.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Luki80aruwado, a szybki na ekranie to nie brałem pod uwagę :P
Czyli wychodzi że dodatkowa osłona na wyświetlaczu zakłócała poprawną pracę czujnika.
Teraz ma nakleić zwykłą folię - widocznie szyba była za gruba. ja w Lumii 635 mam folie i zero problemów z czujnikiem.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rufus295Ja również moge polecić Moto G, ja mam wersje LTE (ma slot na kartę pamięci), córka zwykłą Moto G. Telefon fajnie spasowany, dobre materiały, baaardzo płyny. Córa ma Andka 5,0, do mojej na dniach będzie 5,1 :wink: . Polecam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gustaw78Co sądzicie o Iphone 6?
Do tej pory miałem telefony z Androidem na pokładzie, ale zastanawiam się właśnie nad zmianą.
Czy są tutaj posiadacze Iphone 6? jak to cacko się sprawuje? Warto kupić?
Jak masz konkretne pytania - śmiało. Odpowiem najlepiej jak umiem.
Komentarz
-
-
Tak chyba uczynię - przesiądę się z Androida na IOS'a.
Do tej pory miałem same flagowce SAMSUNGA i mam powoli tego dość...
Coraz bardziej mnie irytuje fakt, że telefon po 1,5 roku nie nadaje się do użytku.
Czy Iphone 6 działa bez problemu z Bluetooth w Octavii 3?OCTAVIA 3 ELEGANCE 2,0 TDI (150KM) DSG + AMAZING+ kiera trójramienna +AMUNDSEN.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fanZamieszczone przez Gustaw78Coraz bardziej mnie irytuje fakt, że telefon po 1,5 roku nie nadaje się do użytku.
2. Wiesza się bardzo często
3. Często nie mogę odebrać połączenia nawet - wtedy pomaga tylko wyjęcie baterii
Telefon z takimi parametrami (galaxy S4) powinien śmigać jak odrzutowiec, a buja się jak wóz z węglem.
Do powyższych dylematów w dużej mierze przyczyniła się aktualizacja 5.0.
Przed aktualizację było lepiej.OCTAVIA 3 ELEGANCE 2,0 TDI (150KM) DSG + AMAZING+ kiera trójramienna +AMUNDSEN.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gustaw78Zamieszczone przez fanZamieszczone przez Gustaw78Coraz bardziej mnie irytuje fakt, że telefon po 1,5 roku nie nadaje się do użytku.
2. Wiesza się bardzo często
3. Często nie mogę odebrać połączenia nawet - wtedy pomaga tylko wyjęcie baterii
Telefon z takimi parametrami (galaxy S4) powinien śmigać jak odrzutowiec, a buja się jak wóz z węglem.
Do powyższych dylematów w dużej mierze przyczyniła się aktualizacja 5.0.
Przed aktualizację było lepiej.
Korzystam z programu optymalizującego ale i on już nie daje rady :P"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Jeszcze do niedawna nie pozwolił bym powiedzieć złe słowo na Samsunga.
teraz twierdzę, że to złom! Być może wszystko przez aktualizację, ale nie zmienia to faktu, że Lider smartfonów nie powinien sobie pozwolić na takie rzeczy.
Wszystko wskazuje na to, że to mój ostatni SAMSUNG.
Chyba bedzie przesiadka na Iphone.
Wczoraj miałem okazję sie pobawić "szóstką".
Nie ma lipy - jest obłędny pod każdym względem.OCTAVIA 3 ELEGANCE 2,0 TDI (150KM) DSG + AMAZING+ kiera trójramienna +AMUNDSEN.
Komentarz
-
Komentarz